KunstVensters viert 15 jarig jubileum!

KunstVensters bestaat deze week 15 jaar! Vijftien jaar kunstnieuws, tentoonstelling en vooral veel verhalen uit de kunstgeschiedenis. Tijd voor een jubileumfeestje! KunstVensters gaat de komende maanden daarom met u op pad langs de mooiste kunstroutes van Nederland!

Vijftien jaar geleden begon KunstVensters als een reis- en cultuurblog binnen de Volkskrant website. Destijds was de Volkskrant aan het experimenteren met burgerjournalistiek en ik maakte gebruik van dit platform om te schrijven over kunst, cultuur en reizen. Na de sluiting van het Volkskrantblog, ging KunstVensters in 2011 verder op eigen benen als kunstwebsite. Sindsdien leest u wekelijks via www.kunstvensters.com over kunstnieuws, kunstgeschiedenis en tentoonstellingen!

Dank

De afgelopen jaren hebben de bezoekersaantallen een grote vlucht genomen. Duizenden mensen volgen KunstVensters via de nieuwsbrief en social media. Ik wil alle bezoekers danken voor de trouwe lezing, lieve reacties en vele mailtjes. Het is soms zoveel dat het moeilijk is alle mails persoonlijk te beantwoorden. Maar ik ben blij met iedere reactie, waarvoor veel dank.

Het voelt nog steeds als een feestje om onderwerpen te zoeken, me in te lezen in onderwerpen, tentoonstellingen te bezoeken en de artikelen te schrijven. Naast een fulltime baan is het soms hectisch. Maar ook na dit jubileum blijf ik met veel plezier artikelen schrijven de komende jaren.

Jubileumserie

Om het 15 jarig jubileum van KunstVensters te vieren, zal ik de komende maanden een serie met wandel- en fietsroutes langs beroemde kunstlocaties publiceren. In plaats van de jaarlijkse zomerserie is er dus dit jaar een jubileumserie met routes om er op uit te trekken. Morgen gaan we op pad met Jacob van Ruisdael in Haarlem, later volgen routes met Rembrandt en Van Gogh!

Nooit meer een artikel missen? Schrijf u dan nu in de voor de KunstVensters nieuwsbrief!

Of volg KunstVensters op Twitter, Facebook of Instagram!

Jeroen de Baaij

Jeroen de Baaij (1987) is kunstliefhebber, recensent en hoofdredacteur van KunstVensters online kunstmagazine (www.kunstvensters.com).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. De allerhartelijkste felicitaties van een al jarenlang trouwe lezer (v) Met zoveel plezier en zoveel geleer. Heel hartelijk bedankt. Heel veel plezier met de kunstroutes. Ik kijk ook hier weer naar uit. 🥂🎉🔆🎂

 2. Anna schreef:

  Ook ik heb de blogs vaak en met plezier gelezen .Van harte gefeliciteerd.
  Anna C. (Laila op het VK-blog)

 3. winny cornil schreef:

  Ook ik, in België, heb de blogs vaak en met plezier gelezen.Van harte gefeliciteerd met dit fantastische initiatief ! winny

 4. Christa Wittevrongel schreef:

  Gefeliciteerd! Steeds interessant. Volg vanuit België. Christa

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: