Een nieuw onderkomen voor Vensters

Na drie jaar veel plezier te hebben gehad op het volkskrantblog, is per 1 februari 2011 het blog ondergebracht op de servers van wordpress. De dreigende sluiting van het VKblog heeft mij er toe gebracht om deze stap te nemen. Ik grijp deze stap aan om een aantal veranderingen op het blog door te voeren. Een nieuwe start dus, op een nieuwe plek.

Voortaan zal het blog zich namelijk puur richten op kunst en aanverwanten zaken. Niet langer vind je hier dus fictie of berichten over actualiteit, muziek, literatuur en film. Soms zal ik misschien nog wel verwijzen naar deze thema’s, maar altijd gelinkt aan de kunst. Ik beperkt mezelf hiermee, maar hoop hiermee een duidelijker profiel te creëren en daardoor een grotere groep bezoekers te kunnen binden.

De komende tijd vindt u op dit blog berichten over tentoonstellingen, musea, kunsthistorie, universele thema’s en nog veel meer. Ik hoop u te verrassen met inspirerende bijdragen en prachtige kunstwerken. De komende week neem ik de tijd om u te laten kennismaken met een aantal nieuwe series waarin verschillende kunstvormen aan bod komen.

Het archief van jaren bloggen onder de volkskrant vlag hoop ik zo snel mogelijk naar dit blog over te zetten zodat u ook in de toekomst van de oude bijdragen kunt genieten. Ik hoop dat mijn trouwe lezers mij ook op deze nieuwe stek weer weten te vinden!

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie