Kunst Nieuws

Een nieuw onderkomen voor Vensters

Na drie jaar veel plezier te hebben gehad op het volkskrantblog, is per 1 februari 2011 het blog ondergebracht op de servers van wordpress. De dreigende sluiting van het VKblog heeft mij er toe gebracht om deze stap te nemen. Ik grijp deze stap aan om een aantal veranderingen op het blog door te voeren. Een nieuwe start dus, op een nieuwe plek.

Voortaan zal het blog zich namelijk puur richten op kunst en aanverwanten zaken. Niet langer vind je hier dus fictie of berichten over actualiteit, muziek, literatuur en film. Soms zal ik misschien nog wel verwijzen naar deze thema’s, maar altijd gelinkt aan de kunst. Ik beperkt mezelf hiermee, maar hoop hiermee een duidelijker profiel te creëren en daardoor een grotere groep bezoekers te kunnen binden.

De komende tijd vindt u op dit blog berichten over tentoonstellingen, musea, kunsthistorie, universele thema’s en nog veel meer. Ik hoop u te verrassen met inspirerende bijdragen en prachtige kunstwerken. De komende week neem ik de tijd om u te laten kennismaken met een aantal nieuwe series waarin verschillende kunstvormen aan bod komen.

Het archief van jaren bloggen onder de volkskrant vlag hoop ik zo snel mogelijk naar dit blog over te zetten zodat u ook in de toekomst van de oude bijdragen kunt genieten. Ik hoop dat mijn trouwe lezers mij ook op deze nieuwe stek weer weten te vinden!

0 reacties op “Een nieuw onderkomen voor Vensters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: