//Vensters kunstmagazine volledig vernieuwd!

Vanaf deze week heeft de //Vensters website een nieuw uiterlijk gekregen. //Vensters heeft een nieuwe frisse look met een herkenbaar logo, maar met de vertrouwde artikelen over kunst. In 2018 bestaat //Vensters 10 jaar en met de nieuwe uitstraling is de website klaar voor dit jubileum!

//Vensters op Twitter

Sinds 2010 maakte //Vensters gebruik van de oude opmaak en in deze 7 jaar is er veel veranderd. Mensen gebruiken meer internet op smartphones en tablets en willen berichten makkelijk kunnen delen op sociale media. De nieuwe website speelt in op deze behoefte. De nieuwe //Vensters website biedt meer ruimte voor afbeeldingen, heeft prominente links naar sociale media en is beter zichtbaar op smartphones en iPads.

Facebook en Twitter

Nadat de berichten van //Vensters al veelvuldig gedeeld werden via verschillende Twitter accounts, is sinds twee weken de eigen //Vensters Twitter account online (@kunstvensters). Ook onze Facebook account is volledig aangepast aan de nieuwe Vensters look (//Vensters op facebook).

Onze Facebook en Twitter accounts bieden nog meer dan de //Vensters website. We houden u hier op de hoogte van nieuwe tentoonstellingen die openen in de Nederlandse musea. We delen extra kunstnieuws en mooie kunstwerken uit de Canon van de Moderne Kunst. Natuurlijk zijn op Facebook en Twitter ook onze nieuwe artikelen te volgen. Like en Volg ons dus via sociale media!

//Vensters op Facebook

Nieuwsbrief

Ook onze nieuwsbrief wordt binnenkort vernieuwd. We merken dat in de huidige nieuwsbrief de berichten niet altijd goed zichtbaar zijn. Om dit te verbeteren zal de opmaak en de structuur van de nieuwsbrief worden verbeterd. We gaan hiervoor over naar een nieuw systeem. De huidige e-mailvolgers van de website zullen automatisch worden overgezet. U hoeft hiervoor dus niets te doen.

//Vensters is met de huidige veranderingen helemaal klaar voor het jubileumjaar 2018, waarin we ons 10-jarig bestaan vieren. Daarom hebben we voor 2018 verschillende feestelijke verrassingen in petto. Maar daarover later meer!

Jeroen de Baaij

Jeroen de Baaij (1987) is kunstliefhebber, recensent en hoofdredacteur van KunstVensters online kunstmagazine (www.kunstvensters.com).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: