WIN 2 Bioscoopkaartjes voor Final Portrait over Alberto Giacometti!

Vanaf vandaag is de film Final Portrait te zien in de Nederlandse bioscopen. De film gaat over de totstandkoming van het laatste meesterwerk van Alberto Giacometti vastgelegd door de award winnende regisseur Stanley Tucci (bekend van Big Night & Blind Date). Met hoofdrollen voor Geoffrey Rush (The King’s Speech), Armie Hammer (Nocturnal Animals) en Clémence Poésy (Harry Potter and the Deathly Hallows). //Vensters mag voor deze nieuwe film twee bioscoopkaartjes weggeven! 

Stap in de wereld van de wereldberoemde kunstenaar Alberto Giacometti en maak kennis met zijn uitgesproken persoonlijkheid, humor, werkwijze, favoriete tijdverdrijf en spitsvondige manier van communiceren. We volgen de kunstenaar gedurende twee weken in het Parijs van de zestiger jaren. Giacometti wil een portret van zijn Amerikaanse vriend schilderen, de bekende schrijver en kunstcriticus James Lord. Zijn belofte dat het maar een paar uur duurt, kan hij niet waarmaken. James mist zijn vlucht. En de paar uren worden al snel dagen. Lord krijgt inzicht in de werkwijze van de kunstenaar en we zien de strubbelingen en frustraties in het proces en de uiteindelijk totstandkoming van Giacometti’s laatste meesterwerk.

//Vensters mag voor deze film twee bioscoopkaarten weggeven!

Deze actie is ondertussen gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.

Meer informatie over de film? 
Final Portrait

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie