Kunst Nieuws

Adieu Vkblog!

Na jarenlang plezier te hebben beleefd aan het bloggen op de Volkskrant zet ik mijn blog voort op een andere plek:

http://kunstblik.wordpress.com

Ik wacht de ontwikkelingen van de Volkskrant niet meer af en heb mijn besluit genomen. Al jaren zie ik de krant afbrokkelen en nu is ook de internetsite aan de beurt. Vorig jaar de sluiting van de VKreizen site, zonder enige vorm van communicatie. Dit jaar is het VKblog aan de beurt met slechts een lullig mailtje als bericht. Het meest heb ik me nog wel verbaasd over het feit dat er niet eens een mogelijkheid wordt geboden om je blog over te zetten of je berichten te downloaden. Dat de volkskrant het blog zou sluiten was onvermijdelijk, de wijze waarop is schandalig.

Ik wil alle medebloggers bedanken voor de vele reacties die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen. Ik hoop jullie in de toekomst op andere plekken weer tegen te komen.

5 reacties op “Adieu Vkblog!

 1. Klaverblad/View

  Je te lezen was een waar genoegen.
  Wie weet komen we elkaar elders nog weer tegen..

 2. zelfstandig_journalist

  Je blogs waren altijd een lust voor het oog.

 3. Antoinette Duijsters

  Je komt in mijn lijst, al was ik je uit het oog verloren.

 4. genoteerd Jeroen…
  we komen elkaar wel weer tegen na 1 maart…
  jeggroet

 5. wat jammer dat je al weggaat
  maar ik begrijp het wel hoor
  hartelijk dank voor je mooie bijdragen
  avondgroet Moonfairy

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: