Uncategorized

This Is It

Vandaag werd in alle vroegte de laatste single van Michael Jackson uitgebracht. This is it, zo heet het nummer net als de concertreeks die hij zou gaan gegeven. Het lied is ergens eind jaren 70 opgenomen en uit een of andere doos tevoorschijn gekomen na zijn dood. Giel Beelen opende vanochtend om 6 uur zijn programma ermee.

This is it. Ik stel me zo voor dat op dat zelfde tijdstip Dirk Scheringa in zijn auto zat op weg naar het hoofdkantoor van de DSB Bank. Het nummer moet als een mokerslag zijn aangekomen. Of zou hij op dat moment nog hebben gedacht dat het goed zou komen?

This is it, het waren nog net niet de woorden die Nout Wellink gebruikte op de persconferentie vanmiddag. Toch was het wel heel ironisch dat het nummer juist vandaag werd uitgebracht. Het zal in de kleedkamer van AZ in ieder geval niet gedraaid worden. De club zal misschien niet in directe problemen komen, grote aankopen zijn de komende tijd in ieder geval niet aan de orde.

This is it? Misschien zijn er toch nog mogelijkheden voor een doorstart voor de geplaagde bank. De nieuwe bewindvoerders zijn druk bezig met de inventarisatie en houden de mogelijkheid nog steeds open. Maar de gewone spaarder weet wel beter. Degenen die hun geld nog niet bij de bank hadden weggehaald, weten dat ze alles boven de ton niet terug hoeven te verwachten.

Ooit stond maandag voor het begin van de week, de start van een nieuwe periode. In het weekend kon lekker worden uitgerust, op maandag ging men er weer vol goede moed tegen aan. Maar maandag 12 oktober 2009 zal de geschiedenis in gaan als de dag waarop voornamelijk werd afgesloten. This is it…

 

Mijn gebruikelijke maandagberichtgeving over de Beagle zal eenmalig worden verschoven naar later deze week. Door omstandigheden heb ik aflevering nog niet gezien.

9 reacties op “This Is It

 1. Zelfstandig journalist

  Ik hoop dat ik die single niet te vaak ga horen. Michael Jackson komt me danig de keel uit en het lijkt op snel nog een aardig centje aan hem verdienen. Misschien is Louis van Gaal wel zo genereus dat hij een gedeelte van zijn royalties van zijn boek aan AZ wil schenken …

 2. A C T U A L I T Y

  Als het maar geen Twee Zielen één gedachte wordt
  Al hoewel dat voor die Twee Heren wel geldt
  En Geld hadden ze !!!
  En nu veel Zwart Zaad……
  Ga je strakds uitgebreid lezen,,,,,want je schrijft Mooi!!
  Tot Leeter….

 3. Jeroen, ik ben niet boos of zo, maar ik was er wat vroeger bij met mijn blog qua titel.:)

 4. A C T U A L I T Y

  Jeroen : "het is niet B Ò N – T O N"
  om nu te zeggen : P A S Op !!
  En volgend de Analisten
  komt er ook geen Door start..
  Het is écht Einde – Oefening..
  Maar ik vind die man gewoon het Symbool
  van Ouderwets Boeren-bedrog…
  To say The Least!!!!!!!!
  A demain.. Bonne Nuit……………..http://www.vkblog.nl/bericht/281748/A_C_T_U_A_L_I_T_Y_-_Waarschuwing_%21%21%21___D__S__B_%E8n_D_N_B_..

 5. Scheringa komt in het rijtje van Verolme, Zwolsman, v.d. Hoeven, De Vlieger en daar past alleen rouwmuziek bij.

 6. Jeroen de Baaij

  Ik zag zojuist dat het filmpje alweer offline gehaald was. De platenmaatschappij zal wel alle filmpjes met dit nieuwe nummer van Michael Jackson van You Tube laten verwijderen. Ik heb een nieuwe geplaatst, maar ook deze zal vast binnen afzienbare tijd offline gehaald worden. Ik heb morgen helaas niet de tijd om in de gaten te houden of het blijft werken. Dus mocht het filmpje het niet meer doen, helaas, dan zal je zelf even op you tube moeten kijken!
  Zelfstandig journalist, ik vrees toch dat Louis alles in eigen zak houdt
  Joshua, oplichting komt altijd aan het licht, zo blijkt ook nu weer!
  Wiljan, het is vandaag ook een zeer gewilde titel!
  Theo, vind je dit nummer van MJ rouwmuziek?

 7. Het nummer is in 1983 opgenomen samen met Paul Anka, zodat de opbrengsten fifty-fifty verdeeld moeten worden, zo blijkt nu. Ze hadden inderdaad een liedje uit de oude doos gepakt zonder zich dat te realiseren.
  bron: http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/10/12/michael.jackson.song/index.html
  En dat is dat… 😉

 8. Alles bij elkaar zou je het ook That Was It kunnen noemen…
  plus een mooie gesorteerde bloemenkrans er boven op… *_*

 9. Late reactie. Scheringa blijft er onnozel bij kijken.Of hij het naadje van de kous niet weet. Benieuwd of daarmee de kous af is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: