Uncategorized

Heartbreaker?

Het is een zondagmiddag als die glinstering in je oog me grijpt. Gevangen door het licht van engelen of misschien wel van de duivel. Ik weet niet wat te denken van die blik die je me geeft. Til je me op naar de hemel? Of zal je me alleen maar laten vallen. Van een ring om mijn vinger tot een leugen die me raakt. Het antwoord blijft verborgen in jouw hoofd.

Alleen de blik al van jou ogen is een tijdelijk geluk, waarachter een donkere kant verborgen ligt. Hoelang is het wachten tot deze kant tevoorschijn komt? Het zal een mes zijn waar ik in loop. Maar ik zal wachten op dit moment om te kijken wat je doet. Het zijn de antwoorden uit je hoofd die me wakker houden, totdat het vuur voor altijd dooft.

Ik blijf me vasthouden aan de glinstering in je ogen tot het moment is gekomen, dat jij het kleed onder me wegtrekt of voor me blijft gebogen. Ik heb gezien dat jij het kan, maar blijf me afvragen hoe het zal lopen. Als jij een hartenbreker bent die me meeneemt voor een moment, zal ik hier vergaan, zie ik nooit meer een roze twinkeling in jouw ogen.

5 reacties op “Heartbreaker?

 1. kuifje simon

  Oeps … wow Jeroen,

 2. Klaverblad

  Heftig.
  Alles in een wereldstad lijkt groter en mooier.

 3. jeg synes

  fraai fraai fraai!!!!
  stukje proza dat er mag zijn!!!
  jeggroet

 4. Jeroen de Baaij

  Jullie reacties zijn mij teveel eer. Bovenstaand proza is slechts een persoonlijke bewerking van een oorspronkelijk Engelse tekst.

 5. kuifje simon

  Headbreaker …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: