//
u leest...
Uncategorized

Heartbreaker?

Het is een zondagmiddag als die glinstering in je oog me grijpt. Gevangen door het licht van engelen of misschien wel van de duivel. Ik weet niet wat te denken van die blik die je me geeft. Til je me op naar de hemel? Of zal je me alleen maar laten vallen. Van een ring om mijn vinger tot een leugen die me raakt. Het antwoord blijft verborgen in jouw hoofd.

Alleen de blik al van jou ogen is een tijdelijk geluk, waarachter een donkere kant verborgen ligt. Hoelang is het wachten tot deze kant tevoorschijn komt? Het zal een mes zijn waar ik in loop. Maar ik zal wachten op dit moment om te kijken wat je doet. Het zijn de antwoorden uit je hoofd die me wakker houden, totdat het vuur voor altijd dooft.

Ik blijf me vasthouden aan de glinstering in je ogen tot het moment is gekomen, dat jij het kleed onder me wegtrekt of voor me blijft gebogen. Ik heb gezien dat jij het kan, maar blijf me afvragen hoe het zal lopen. Als jij een hartenbreker bent die me meeneemt voor een moment, zal ik hier vergaan, zie ik nooit meer een roze twinkeling in jouw ogen.

Reacties

5 gedachtes over “Heartbreaker?

 1. Oeps … wow Jeroen,

  Geplaatst door kuifje simon | 27 april 2009, 23:11
 2. Heftig.
  Alles in een wereldstad lijkt groter en mooier.

  Geplaatst door Klaverblad | 27 april 2009, 23:13
 3. fraai fraai fraai!!!!
  stukje proza dat er mag zijn!!!
  jeggroet

  Geplaatst door jeg synes | 28 april 2009, 13:02
 4. Jullie reacties zijn mij teveel eer. Bovenstaand proza is slechts een persoonlijke bewerking van een oorspronkelijk Engelse tekst.

  Geplaatst door Jeroen de Baaij | 28 april 2009, 22:36
 5. Headbreaker …

  Geplaatst door kuifje simon | 28 april 2009, 23:16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief

Like //Vensters op Facebook!

Abonneer je op dit blog en ontvang een e-mailbericht bij elke nieuwe post!

Doe mee met 403 andere volgers

Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
%d bloggers liken dit: