Uncategorized

Aan mijn trouwe lezers

Dit blogbericht wordt waarschijnlijk het kortste in mijn bloggeschiedenis. Waarschijnlijk ook het meest snel geschreven bericht. Ik moet u namelijk het slechte nieuws medelen dat u op zijn minst de hele komende week niks van mij zal horen hier.

Gister heeft namelijk mijn computer het begeven, de harde schijf heeft besloten alleen nog maar een tikkend geluid te maken en ik kan de PC dan ook als verloren beschouwen. Het ergste daarbij is dat ik al mijn bestanden kwijt ben (mijn laatste grote back-up is alweer een half jaar geleden). Ik hoop hier misschien nog wel wat van terug te krijgen, maar op korte termijn is dit niet te verwachten.

Tussen deze bestanden zaten 4 bijna voltooide blogberichten waaronder mijn bijdrage die ik gister had willen plaatsen op vrouwendag. Maar dat is niet het ergst, er zat namelijk ook een verslag tussen dat ik vrijdag dien in te leveren voor mijn studie. Het heeft komende week dan ook prioriteit om te zorgen dat dit verslag opnieuw gemaakt wordt en op tijd afkomt.

Het herschrijven van mijn blogberichten is van ondergeschikt belang en wordt dus op de lange baan geschoven. Ook zal ik hierdoor minder lezen en reageren dan u van mij gewend bent. Volgende week hoop ik hier weer een herstart te maken.

9 reacties op “Aan mijn trouwe lezers

 1. 100_woorden

  Je moet het een keer meemaken om het backuppen echt serieus te nemen, vrees ik.
  Tip voor iedereen die ook zijn back-ups niet op orde heeft: koop voor 100 euro een externe harde schijf en maak een "mirror" van je interne harde schijf die je via back-up software automatisch up tot date kunt houden zonder.

 2. antoinette duijsters

  Wat vervelend voor je, vooral je werkstuk.
  100 woorden geeft de oplossing, lees ik.
  Maar sterkte, vooral met je studie.

 3. Chapeau Claque

  Da’s niet zo’n leuke mededeling, meneer Jeroen.
  Laat ik u het allerbeste, kracht en wijsheid toewensen!

 4. mijnheer de baaij,
  da’s niet zo fraai
  een pc die niet meer werkte
  hou u goed, ik wens u sterkte

 5. Jammer, Jeroen, en het schijnt ieder een keer te gebeuren…
  Bij mij ging het in de zomer van 2007 dus helemaal mis. Toen snel een externe harddisk gekocht, die is de aankoopprijs van 100 euro meer dan waard!
  Mijn belangrijkste dingen staan erop, waaronder al mijn foto’s, vanzelfsprekend als echte back-up, om veiligheidsredenen kun je toch echt het beste je ‘spullen’ op twee fysiek gescheiden plaatsen bewaren.
  Dus zowel op de interne als de externe harde schijf, dan kan altijd rustig één van de twee de geest een keer geven…
  Sterkte ermee, en…succes!
  Groet Bart

 6. Theodorus

  Jeroen, heel spijtig, maar je komt terug. Je levert zoveel interessante kwaliteit, dat ik een trouwe lezer en aanbeveler ben geworden.

 7. Dat is met recht een "merde" Jeroen..
  Externe harde schijf, luister naar 100_woorden! Courage.

 8. Jeroen de Baaij

  Bedankt voor alle steunende reacties en tips, ik kan u melden dat het back-up programma ondertussen is geinstalleerd en dat het goed gaat met het verslag voor mijn studie. Alles zat nog vers in mijn hoofd, dus dat scheelt.

 9. Chapeau Claque

  Mooi, Heer Jeroen, dat ge wederom aanwezig kunt zijn! Tevens dank voor het door u geplaatste plaatje over 3.14!
  (Verder schijnen niet veel mede-bloggers zich te bekommeren casu quo enige informatie te winnen over uw virtuele beslommeringen nadien …)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: