Uncategorized

Peter R de Vries naar Geen Stijl

fotopeter r de vries heeft zich spontaan aangemeld bij de nieuwe omroep van geen stijl, powned. de gevierde misdaadjournalist zal naar verluid voor de omroep een nieuw programma gaan presenteren dat gericht is op het medialand. desgevraagd zegt peter r de vries al begonnen te zijn met de productie van de eerste aflevering. de vries belooft met een reconstructie te komen van de vara show ‘het tv moment van het jaar’, waaruit zal blijken dat paul de leeuw niet de rechtmatige winnaar is.

Via een undercover operatie waarbij een kopie van een boek van de Vries zelf met een verborgen camera was uitgerust, zou het bewijs vergaard zijn. Matthijs van Nieuwkerk zou hebben toegegeven dat Geen Stijl de winnaar was van de internetstemming. De VARA ontkent bij monde van Vera Keur dat de berichtgeving waar zou zijn. De opgenomen tekst zou Van Nieuwkerk in de mond gelegd zijn. “Ik las alleen maar een autocue voor.”, aldus de presentator.

Het nieuwe programma van Peter R de Vries zou volgens ingewijden “Peter R Owned” gaan heten en één van de eerste programma zijn die de nieuwe omroep gaat uitzenden. Geen Stijl ontkent dat er in het contract dat met De Vries gesloten is, een clausule staat dat De Vries iedere uitzending 10 minuten over zijn boek mag praten. Wel zullen alle leden van PowNed gratis een exemplaar van het boek ontvangen onder het motto “Word lid, krijg shit”. BNN bekijkt wat voor een stappen het kan ondernemen tegen deze slogan, omdat deze teveel zou lijken op BNN’s “Koop dit, Word lid!”-campagne.

Paul de Leeuw laat alle ophef rondom zijn uitverkiezing als TV moment van het jaar aan zich voorbij gaan. Hij reageert vanuit zijn vakantie adres ludiek “Als het nodig is zal ik brigadier Roosen er op afsturen.” Peter R de Vries vermoedt belangenverstrengeling. “Brigadier Roosen wordt altijd aangekondigd door Van Nieuwkerk.”

Ook SBS6 reageert verrast op de mededeling van De Vries. De verbintenis van de De Vries met de omroep loopt deze zomer af. SBS had de intentie het contract van de misdaadjournalist te verlengen en deze maand zouden de gesprekken over verlenging gevoerd worden. “Deze mededeling komt aan als een glas rode wijn midden in het gezicht.”, aldus SBS.

2 reacties op “Peter R de Vries naar Geen Stijl

  1. En dat voor een omroep die helemaal niet bestaat.

  2. Ingrid HAD problemen met inloggen

    Geen idee wie hier aan het langste end zal trekken.
    Paul de Leeuw maakt zich alleen nog maar dik over zijn overtollige kilo’s. Hij heeft daartoe een pact gesloten met Sonja Bakker.
    De vraag is daarbij of een glas rode wijn in zijn dieet is toegestaan. Zo neen, dan blijft weggooien de enige oplossing. Een gezicht mag hij daartoe zelf uitkiezen.
    (Off-Topic: mijn inlogprobleem lijkt te zijn opgelost; ik heb een nieuw e-mailadres en wachtwoord genomen en alles ‘doet’het weer’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: